parkeren sail
SAIL Amsterdam vindt plaats tussen 19 en 23 augustus op en rond het Amsterdamse IJ en is gratis toegankelijk voor het publiek.
Het festivalgebied strekt zich uit vanaf de oostzijde van het Centraal Station tot de verbindingsdam in Zeeburg en vanaf de De Ruyterkade tot de motorwal in Noord. Het terrein is goed te voet te bereiken vanaf het NS Centraalstation, via de Piet-Heinkade naar het KNSM-eiland, Java-eiland en Amsterdam Noord.

Tip van de redactie Goedkoper parkeren in Amsterdam:

Wordt u gek van de dure parkeertarieven? Goedkoper parkeren kan in parkeergarages van ParkBee. Parkeren kan al vanaf € 1,50 per uur!
Je betaalt met deze gratis te downloaden mobiele app.
Meer info: Bekijk deze parkeergarages.

Parkeren tijdens Sail Amsterdam

gratis parkeeradvies
Wilt u SAIL 2015 bezoeken dan moet u rekening houden met drukte op de wegen én volle parkeervoorzieningen. Parkeren in de buurt van het festivalterrein is onmogelijk. Daarom wordt u geadviseerd met het openbaar vervoer naar de stad te komen of uw auto parkeren op één van de zeven P+R-terreinen aan de rand van de stad. Meer weten over P+R? Kijk op P+R Transferium Amsterdam.

Komt u met het openbaar vervoer dan kunt u vanaf het NS Centraalstation goed te voet naar het festival-gebied. Wilt u toch in de buurt van het festivalterrein parkeren dan bieden de volgende nabijgelegen parkeergarages mogelijkheden dat te doen :
- Parkeergarage Oosterdok - Oosterdokskade 3 - 1011 AD Amsterdam
- Piet Hein Garage - Piet Heinkade 59 - 1019 GM Amsterdam

Voor meer informatie over parkeergarages, kijk op : Overzicht parkeergarages Amsterdam.

sail

Meer informatie

Gemeente Amsterdam heeft alle SAIL-bereikbaarheidsinformatie overzichtelijk weergegeven op https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/nieuws/2015/bereikbaarheid-sail/NB: Controleer altijd zelf de parkeertarieven op de parkeerautomaat! parkeren amsterdam