Het openingsfestival van het culturele seizoen vindt elk jaar plaats in het laatste weekend van augustus in de binnenstad van Amsterdam. In de theaters, musea en andere locaties treden meer dan 2.000 artiesten op. De hoofdpodia zijn op het Museumplein, Het Leidseplein en in het Vondelpark. De tradionele boekenmarkt en informatiestands vindt u op de wandelroute naar de hoofdpodia.

Parkeren tijdens de Uitmarkt

parkeren uitmarkt
Omdat Amsterdam een bezoekersaantal van meer dan 500.000 verwacht, is parkeren in het Uitmarktgebied is niet toegestaan. Verwacht wordt dat in gehele gebied binnen de ring A10 parkeercapaciteit zeer schaars zal zijn.
gratis parkeeradvies
Waar parkeren tijdens de Uitmarkt Bezoekers wordt aangeraden met openbaar vervoer naar Amsterdam te komen of gebruik te maken van een van de P+R parkeerlocaties rond Amsterdam. Komt u met openbaar vervoer houdt er dan rekening dat er aan het einde van iedere Uitmarktdag grote vertragingen kunnen optreden bij vertrek uit Amsterdam.

Laatste parkeernieuws:

Wist je dat je met de app van Parkmobile tegenwoordig ook in parkeergarages kunt parkeren. Je rekent niet alleen op straat af per minuut maar nu ook in ParkBee parkeergarages.
TIP: De parkeer app kun je gratis downloaden
parkeren amsterdam