Parkeergarage weesperstraat Amsterdam Parkeergarage ParkBee Weesperstraat Amsterdam ligt op de de weesperstraat in de plantagebuurt in Amsterdam. Je parkeert er zeer goedkoop zowel per uur als per dag. L Deze parkeergarage heeft een bijzonder concept. Je dient namelijk de parkeergarage te openen met de Parkmobile app. De doorrijhoogte is beperkt met 1,96 meter.

Parkeertarieven Parkeergarage ParkBee Weesperstraat

Dag
Parkeertarief
Ma t/m za (21:00 - 07:00)
€ 3,- per uur
Zondag
€ 3,- per uur
Ma t/m za (07:00 - 21:00)
€ 4,50 per uur
Parkeertarief per 24 uur
Max € 26,-

Onze tip: reserveer een plekje in deze parkeergarage

goedkoop parkeren amsterdam
In deze parkeergarage kan het soms druk zijn. Wilt u zeker zijn van een plaats? Wij adviseren u van te voren een plekje te reserveren.

Reserveer hier je parkeerplek

Waar ligt deze parkeergarage?

Parkeergarage ParkBee Weesperstraat ligt in de Plantagebuurt in Amsterdam, vlakbij Artis, het Rembrandtplein, het Roeterseiland en theater Carre. Wilt u parkeren in deze ParkBee parkeergarage? Bekijk dan ParkBee parkeergarage Weesperstraat

Adres ParkBee parkeergarage Weesperstraat

Nieuws

Vanaf 14 april 2019 heeft de Gemeente Amsterdam de parkeertarieven verhoogd.

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 1 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar Amsterdam Centrum gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.