Parkeren Amsterdam

Dagje Amsterdam Parkeren

Dagje parkeren in P+R

Goedkoop een dagje parkeren in Amsterdam is alleen mogelijk op een van de P+R terreinen die gelegen zijn langs de Ring A10 en langs de A2. Parkeren + plus max. 5 retourtjes voor het openbaar vervoer naar het centrum € 8.00 per dag, met een maximum van 4 dagen.

Dagje parkeren in Rai Parking

rai Een goed alternatief voor P+R is RAI Parking. Deze overdekte parking ligt direct aan de ring A10 (afslag S109), biedt plaats aan 2300 auto's en heeft goede aansluiting op het openbaar vervoer. Een dag parkeren kost € 16.50 tot € 20.00

Dagje parkeren in parkeergarage

pr transferium Veel duurder zijn de parkeergarages in Amsterdam. In het stadshart en binnen de grachtengordel betaalt u al snel € 50.00 per etmaal. In de schilgebieden rond het centrumgebied is dat € 30.00 per dag.

Dagje parkeren op straat met grote korting.

pr transferium Als u een dag in Amsterdam op straat wilt parkeren dan kunt u daar de goedkopere dagkaart voor kopen.
Een dagkaart (09.00-19.00 uur) geeft 40% korting en met een avondkaart (19.00-24.00 uur) is het voordeel 20%. Met een dag- of avondkaart kunt u overal parkeren waar het uurtarief hetzelfde is of lager. Deze kaarten zijn niet geldig in 10-cent winkelzones.

Dagkaarten

De dagkaarten worden op kenteken uitgegeven en zijn te koop bij de servicepunten van />Cition. Deze Cition kaarten hoeft u dus niet in de auto te leggen.
Een dagkaart of een avondkaart is echter ook te koop bij een parkeerautomaat maar die uw moet wel zichtbaar in de auto liggen. Meer over tarieven.
 
parkeren amsterdam
© 2014 - www.parkeren-amsterdam.com is een privaat initiatief