Parkeren in Amsterdam op officiƫle feestdagen

amsterdam Op feestdagen geldt het zondagtarief voor parkeren. Dat houdt in dat in stadsdeel Centrum (m.u.v. de Oostelijke Eilanden), op de het gebied NDSM-werf in stadsdeel Noord en gedeelte van stadsdeel Zuidoost betaald moet worden voor parkeren. In de rest van de stad is parkeren vrij.

Parkeren in Amsterdam op Koningsdag

amsterdam Op Koningsdag is het traditioneel erg druk in de hoofdstad. De vele Amsterdamse activiteiten trekken honderdduizenden bezoekers. Komt u met de auto? Lees dan hier voor meer informatie over parkeren.

Parkeren in Amsterdam op Bevrijdingsdag

bevrijdingsdag amsterdam En hoe zit het met parkeren op onze nationale feestdag, bevrijdingsdag ? Ook dan is de binnenstad van Amsterdam het domein van de voetganger en zijn er sterk beperkende maatregelen tav parkeren. Lees meer.

Parkeren in Amsterdam op Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag hoeft u niet betalen voor parkeren in grote delen van Amsterdam. Wel moet u betalen in het Centrum (m.u.v. de Oostelijke Eilanden) van 12.00-24.00 uur, in stadsdeel Zuidoost van 12.00-21.00 uur en in stadsdeel Noord van 09.00-23.00 uur op het NSDM-terrein.

Parkeren in Amsterdam met de Pasen

Voor beide Passdagen geldt het zondagtarief. Dwz dat u moet betalen voor parkeren in het Centrum (m.u.v. de Oostelijke Eilanden) van 12.00-24.00 uur, in stadsdeel Zuidoost van 12.00-21.00 uur en in stadsdeel Noord van 09.00-23.00 uur op het NSDM-terrein.

Parkeren in Amsterdam met de Pinksteren

Ook voor beide Pinksterdagen geldt het zondagtarief. Dwz dat u moet betalen voor parkeren in het Centrum (m.u.v. de Oostelijke Eilanden) van 12.00-24.00 uur, in stadsdeel Zuidoost van 12.00-21.00 uur en in stadsdeel Noord van 09.00-23.00 uur op het NSDM-terrein.

Parkeren in Amsterdam met de Kerst

Ook voor beide Kerstdagen geldt het zondagtarief. Dwz dat u moet betalen voor parkeren in het Centrum (m.u.v. de Oostelijke Eilanden) van 12.00-24.00 uur, in stadsdeel Zuidoost van 12.00-21.00 uur en in stadsdeel Noord van 09.00-23.00 uur op het NSDM-terrein.

Parkeren in Amsterdam tijdens Oud en Nieuw

Tijdens Oud en Nieuw wijkt Amsterdam af van het vaste stramien voor parkeren op feestdagen. Nieuwjaarsdag geldt als zondag. U moet dan betalen voor parkeren in het Centrum (m.u.v. de Oostelijke Eilanden) van 12.00-24.00 uur, in stadsdeel Zuidoost van 12.00-21.00 uur en in stadsdeel Noord van 09.00-23.00 uur op het NSDM-terrein. Lees meer.

Wist je dat?
Je in Amsterdam goedkoper kunt parkeren in een bedrijfsparkeergarage!

wist je dat je goedkoper kunt parkeren in amsterdam
Parkbee maakt parkeergarages van bedrijven toegankelijk om te parkeren.
Op het moment dat een bedrijf geen gebruik maak van de parkeergarage staat deze vaak leeg.
Daar is nu een oplossing voor. Met een app van Parkmobile kun je parkeren in deze Parkbee parkeergarages.
Je opent met de app de parkeergarage en parkeert er vaak wel 50% goedkoper dan in de buurt! Download de app

Laatste parkeernieuws:

Wist je dat je met de app van Parkmobile tegenwoordig ook in parkeergarages kunt parkeren. Je rekent niet alleen op straat af per minuut maar nu ook in ParkBee parkeergarages.
TIP: De parkeer app kun je gratis downloaden
parkeren amsterdam