P+R transferium amsterdam
amsterdam
U kunt goedkoop parkeren op de P+R locaties aan de rand van Amsterdam. Er moet echter wel betaald worden voor zowel het parkeerkaartje als voor openbaar vervoer. Komt u na 10 uur in de ochtend aan dan kost parkeren slechts € 1,- per 24 uur!

Parkeertarieven P+R Transferium

amsterdam parkeertarieven pr
Het parkeertarief is afhankelijk van de tijd van aankomst bij de P+R.
Echt goedkoop parkeert u op werk-dagen na 10.00 uur en in het gehele weekend. De volgende tarieven voor parkeren zijn van toepassing als u de P+R binnenrijdt :
• maa t/m vrij voor 10.00 uur: € 8,00 voor eerste 24 uur, daarna € 1 p.d.
• maa t/m vrij na 10.00 uur: € 1,00 per 24 uur, daarna € 1 p.d.
• in het weekend: € 1,00 per 24 uur
De maximale parkeerduur in de P+R is 96 uur.
U kunt betalen bij de betaalautomaat met pin en creditcard en op sommige locaties ook met contant geld.

Openbaar vervoer

Wilt u gebruik maken van de voordelige P+R-regeling dan moet u verder reizen naar het centrumgebied met het GVB openbaar vervoer (trams, bus of metro). Bij andere vervoersmogelijkheden is het goedkope P+R parkeertarief niet van toepassing.
De voordelige P+R-regeling geldt ook als u vanaf de P+R met de trein naar het centrum verder kunt reizen als u gebruik maakt van uw OV-chipkaart. Het papieren treinkaartje is NIET geldig voor de P+R-regeling.

Tarief Openbaar vervoer

De P+R GVB kaarten kunt u kopen bij de blauwe automaten (1 per persoon, maximaal 5 stuks per auto). U kunt ook met uw eigen OV-chipkaart verder reizen (voordeliger als u alleen reist). De OV-vervoerskosten voor max 2 personen zijn € 5,00. Voor elk persoon meer tot max. 5 personen per auto betaalt u € 0,90 per persoon extra. U kunt betalen met pin en creditcard.

Geldigheid P+R parkeertarief

U kunt maximaal 96 uur parkeren op de P+R locaties m.u.v. P+R VUmc (alleen beschikbaar vanaf vrijdag 18.00 uur tot maandag 04.00 uur) en RAI (max 24 uur).
goedkoop parkeren amsterdam
Klik op de afbeelding voor grotere weergave

PR Locaties Amsterdam

parkeren amsterdam