Parkeren Amsterdam

Parkeren Arena Amsterdam

arena Parkeergarage Amsterdam Arena
(Burg. Stramanweg 130 - 1101 EP) ligt in het stadsdeel Zuidoost, direct aan de A2. De parkeergarage ligt onder het Arena stadion.

Parkeren Arena Amsterdam

parkeergarage Parkeergarage Arena Amsterdam is 24 uur per dag geopend. Als er geen evenementen gehouden worden fungeert de garage als 'normale' parkeergarage met een tarief van € 1,00 per 25 min. tot max. € 24,50 p.dag.
De rondom de Arena liggende parkeergarages en -terreinen hebben dezelfde prijsstelling.

Betaalwijze

cash chipknip pin maestro visa american express mastercard

Parkeren Arena Amsterdam tijdens evenementen

Tijdens evenementen geldt het evenemententarief in alle garages en parkeerterreinen in de buurt van de Arena. Parkeergarage P1 (Transferium) wordt dan gereserveerd voor de organisator van het evenement en relaties Amsterdam ArenA. U kunt dan geen gebruik maken van de goedkope P+R regeling. Het publiek van de evenementen kan dan gebruik maken van de omliggende parkeerlocaties tegen een evenemententarief van € 12.00.
Evenementen in de Arena

Parkeren Transferium Arena Amsterdam

pr transferium Als er geen evenementen in de ArenA worden gehouden, geven borden langs de toevoerwegen naar de ArenA aan dat Transferium beschikbaar is. U kunt dan gebruik maken van de goedkope P+R regeling Amsterdam. Geldt niet tijdens wedstrijden of concerten.
Lees meer over P+R Arena