Parkeren Arena Amsterdam
Parkeergarage Amsterdam Arena
(Burg. Stramanweg 130 - 1101 EP) ligt in het stadsdeel Zuidoost, direct aan de A2. De parkeergarage ligt onder het Arena stadion.


Parkeren Arena Amsterdam

parkeergarage arena amsterdam
Parkeergarage Arena Amsterdam is 24 uur per dag geopend. Als er geen evenementen gehouden worden in de Arena and Ziggo concerthal fungeert de garage als 'normale' parkeergarage met een tarief van € 1,00 per 25 min. tot max. € 24,50 p.dag.
De rondom de Arena liggende parkeergarages en -terreinen hebben dezelfde prijsstelling.

Betaalwijze

cash pin maestro mastercard visa american express

Parkeren Arena Amsterdam tijdens evenementen

Tijdens evenementen geldt het evenemententarief in alle garages en parkeerterreinen in de buurt van de Arena. Parkeergarage P1 (Transferium) wordt dan gereserveerd voor de organisator van het evenement en relaties Amsterdam ArenA. U kunt dan geen gebruik maken van de goedkope P+R regeling. Het publiek van de evenementen kan dan gebruik maken van de omliggende parkeerlocaties. Voor P1 is het tarief 20 euro en voor P2 t/m P19 is het tarief 12 euro voor voetbalwedstrijden en concerten.
Kijk ook eens op evenementenkalender Arena

Parkeren Transferium Arena Amsterdam

pr transferium
Als er geen evenementen in de ArenA worden gehouden, geven borden langs de toevoerwegen naar de ArenA aan dat Transferium beschikbaar is. U kunt dan gebruik maken van de goedkope P+R regeling Amsterdam. Geldt niet tijdens wedstrijden of concerten.
Lees meer over P+R Transferium Arena
parkeren amsterdam