We krijgen wel eens een boze mail. Sorry, soms staat er wel eens een foutje op de site. Check dus altijd zelf de tarieven voordat je parkeert. Wij zijn een site gemaakt door liefhebbers, dus niet door een officiële instantie. We proberen altijd de beste parkeertips te vinden. Staat er toch wat fout dan horen we het graag en bij deze onze excuses ervoor...

LET OP! Deze website is een particulier initiatief. Wij zijn dus niet de beheerder van de parkeergarage of de gemeente Amsterdam. We geven enkel advies over waar te parkeren.

Helaas kunnen we geen inidviduele tips geven ivm de grote hoeveelheid aanvragen.
Vaakgestelde vraag:
1 Om gebruik te maken van de P+R tarieven dient u met het openbaar vervoer naar het centrum van Amsterdam te hebben gereisd.
2 P+R Amsterdam Arena en Rai zijn regelmatig tijdens evenementen gesloten. Hier alle info over de P+R Regeling

Bezwaar maken of restitutie aanvragen:

Heeft u in uw ogen onterecht teveel betaald?
Kijkt u eens op het formulier van de Gemeente Amsterdam.

Contact met ons opnemen?

LET OP: we geven geen individuele parkeertips!
Neem rechtstreeks contact met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tip parkeren amsterdam havengebouw
Naast de P+R locaties van de Gemeente Amsterdam zijn er ook mobiliteitshubs in Amsterdam. Hier kunt u verder lopen, het openbaar vervoer pakken of een fiets huren. Bij sommige hubs kunt u dan geheel gratis parkeren!
 
NIEUW: Slimme P+R locaties in Amsterdam.
tip gratis parkeren
In Amsterdam zijn mobiliteitshub geopend.
Je kunt bij deze slimme P+R locaties in Amsterdam gratis parkeren als je een (elektrische) fiets reserveert.
Onze redactie is super enthousiast.
Bekijk deze slimme P+R locaties

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 6 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar het centrumgebied van Amsterdam gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.

Over ons

10 Cent Zones

Helaas heeft de gemeente Amsterdam alle parkeerduurbeperkingengebieden opgeheven. Hier geldt vanaf nu het reguliere parkeertarief voor dat gebied.