Parkeren in Amsterdam op officiële feestdagen

amsterdam Op feestdagen geldt het zondagtarief voor parkeren. Dat houdt in dat in de stadsdelen waar op zondag betaald moet worden ook betaalt dient te worden. In andere stadsdelen is het gratis.

Parkeren in Amsterdam op Koningsdag

amsterdam Op Koningsdag is het traditioneel erg druk in de hoofdstad. De vele Amsterdamse activiteiten trekken honderdduizenden bezoekers. Komt u met de auto? Lees dan hier voor meer informatie over parkeren.

Parkeren in Amsterdam op Bevrijdingsdag

bevrijdingsdag amsterdam En hoe zit het met parkeren op onze nationale feestdag, bevrijdingsdag ? Ook dan is de binnenstad van Amsterdam het domein van de voetganger en zijn er sterk beperkende maatregelen tav parkeren. Lees meer.

Parkeren in Amsterdam op Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag hoeft u niet betalen voor parkeren in grote delen van Amsterdam. Wel moet u betalen stadsdelen waar op zondag ook betaald parkeren geldt.

Parkeren in Amsterdam met de Pasen

Voor beide Paasdagen geldt het zondagtarief. U moet dus betalen in stadsdelen waar op zondag ook betaald parkeren geldt.

Parkeren in Amsterdam met de Pinksteren

Ook voor beide Pinksterdagen geldt het zondagtarief. U moet dus betalen in stadsdelen waar op zondag ook betaald parkeren geldt.

Parkeren in Amsterdam met de Kerst

Ook voor beide Kerstdagen geldt het zondagtarief. U moet dus betalen in stadsdelen waar op zondag ook betaald parkeren geldt.

Parkeren in Amsterdam tijdens Oud en Nieuw

Tijdens Oud en Nieuw wijkt Amsterdam af van het vaste stramien voor parkeren op feestdagen. Nieuwjaarsdag geldt als zondag. U moet dus betalen in stadsdelen waar op zondag ook betaald parkeren geldt. Lees meer.

Nieuws

Vanaf 14 april 2019 heeft de Gemeente Amsterdam de parkeertarieven verhoogd.

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 1 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar Amsterdam Centrum gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.