Parkeren in Amsterdam op officiële feestdagen

amsterdam Op feestdagen geldt het zondagtarief voor parkeren. Dat houdt in dat in stadsdeel Centrum (m.u.v. de Oostelijke Eilanden), op de het gebied NDSM-werf in stadsdeel Noord en gedeelte van stadsdeel Zuidoost betaald moet worden voor parkeren. In de rest van de stad is parkeren vrij.


Parkeren in Amsterdam op Koningsdag

amsterdam Op Koningsdag is het traditioneel erg druk in de hoofdstad. De vele Amsterdamse activiteiten trekken honderdduizenden bezoekers. Komt u met de auto? Lees dan hier voor meer informatie over parkeren.

Parkeren in Amsterdam op Bevrijdingsdag

bevrijdingsdag amsterdam En hoe zit het met parkeren op onze nationale feestdag, bevrijdingsdag ? Ook dan is de binnenstad van Amsterdam het domein van de voetganger en zijn er sterk beperkende maatregelen tav parkeren. Lees meer.

Parkeren in Amsterdam op Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag hoeft u niet betalen voor parkeren in grote delen van Amsterdam. Wel moet u betalen in het Centrum (m.u.v. de Oostelijke Eilanden) van 12.00-24.00 uur, in stadsdeel Zuidoost van 12.00-21.00 uur en in stadsdeel Noord van 09.00-23.00 uur op het NSDM-terrein.

Parkeren in Amsterdam met de Pasen

Voor beide Passdagen geldt het zondagtarief. Dwz dat u moet betalen voor parkeren in het Centrum (m.u.v. de Oostelijke Eilanden) van 12.00-24.00 uur, in stadsdeel Zuidoost van 12.00-21.00 uur en in stadsdeel Noord van 09.00-23.00 uur op het NSDM-terrein.

Parkeren in Amsterdam met de Pinksteren

Ook voor beide Pinksterdagen geldt het zondagtarief. Dwz dat u moet betalen voor parkeren in het Centrum (m.u.v. de Oostelijke Eilanden) van 12.00-24.00 uur, in stadsdeel Zuidoost van 12.00-21.00 uur en in stadsdeel Noord van 09.00-23.00 uur op het NSDM-terrein.

Parkeren in Amsterdam met de Kerst

Ook voor beide Kerstdagen geldt het zondagtarief. Dwz dat u moet betalen voor parkeren in het Centrum (m.u.v. de Oostelijke Eilanden) van 12.00-24.00 uur, in stadsdeel Zuidoost van 12.00-21.00 uur en in stadsdeel Noord van 09.00-23.00 uur op het NSDM-terrein.

Parkeren in Amsterdam tijdens Oud en Nieuw

Tijdens Oud en Nieuw wijkt Amsterdam af van het vaste stramien voor parkeren op feestdagen. Nieuwjaarsdag geldt als zondag. U moet dan betalen voor parkeren in het Centrum (m.u.v. de Oostelijke Eilanden) van 12.00-24.00 uur, in stadsdeel Zuidoost van 12.00-21.00 uur en in stadsdeel Noord van 09.00-23.00 uur op het NSDM-terrein. Lees meer.

Tip van de redactie:

goedkoop parkeren
ParkBee heeft de goedkoopste parkeergarages in Amsterdam. Je parkeert al v.a. € 1,50 per uur en slechts € 10,- per dag.
Meer weten? Bekijk de garages
Let op: Deze parkeergarages kun je alleen inrijden via de gratis te downloaden App.

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 1 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar Amsterdam Centrum gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Nog meer steden

Parkeren in andere grote steden in Nederland of het buitenland? Kijk eens op Centrum Parkeren
of Parkeren in de stad

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.

Rondom Amsterdam

Over ons