parkeren diemen
parkeren diemen
Parkeren in Diemen? Voorheen was het overal gratis. Tegenwoordig is er op veel plekken ook betaald parkeren. Rondom het winkelcentrum is hert prima parkeren bij de Omval. Ga je naar Diemen zuid dan is er een goedkope parkeergarage. Let er wel op dat voor veel zones in Diemen een maximale parkeerduur geldt. Dit om te voorkomen dat iedereen in Diemen de auto parkeert en de tram naar Amsterdam neemt.

Parkeren Diemen Centrum

In Diemen Centrum geldt betaald parkeren op: • maa t/m zat van 9.00-21.00 uur
• parkeerduur : onbeperkt
• tarief : € 1,70 per uur, max dagtarief € 25,00
Op parkeerterrein de Omval geldt betaald parkeren tot 19.00 uur.

Gratis parkeren in Diemen?

Buiten de A10 ringweg van Amsterdam geldt op sommige nog gratis parkeren. Veel bezoekers van Amsterdam Oost parkeren in een van de zijstraten van de Harteveldseweg, het verlengde van de Middenweg uit Amsterdam en nemen vanaf daar de tram. Maar let op tegenwoordig is in veel straten een maximum parkeerduur ingesteld

Blauwe zones Diemen

parkeren diemen Diemen kent ook blauwe zones waar u op maa t/m zat van 09.00-21.00 uur met uw parkeerschijf gratis kunt parkeren. Doorgaans kunt u max. 2 uur parkeren maar er zijn ook 1-uurs en 4-uurs zones : • Winkelgebied Arent Krijtsstraat ( max 1 uur) • Sportcentrum F.B. Duran - Ouderkerkerlaan 10 (max 4 uur) • Sporthal Diemen - Prins Bernardlaan 2 (max 4 uur).

Gratis parkeren in Diemen met de feestdagen?

Op de volgende dagen hoeft u niet te betalen en ook geen vergunning of parkeerschijf te gebruiken: Kerst-, Paas-, en Pinksterdagen
Hemelvaartsdag
Nieuwjaarsdag
Check voor de zekerheid altijd de automaat!

Parkeertarieven Diemen

Meer info klik op de plattegrond of bekijk de kaart op volledig scherm

Tijden betaald parkeren
Parkeertarief
maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 21:00 uur.
Op de parkeerplaats achter De Omval tot 19:00 uur.
€ 1,70 per uur

Let op: De kaart is indicatief. Voor de exacte parkeertijden en parkeertarieven controleer altijd de parkeerautomaat!
tip parkeren amsterdam havengebouw
Naast de P+R locaties van de Gemeente Amsterdam zijn er ook mobiliteitshubs in Amsterdam. Hier kunt u verder lopen, het openbaar vervoer pakken of een fiets huren. Bij sommige hubs kunt u dan geheel gratis parkeren!
NIEUW: Slimme P+R locaties in Amsterdam.
tip gratis parkeren
In Amsterdam zijn mobiliteitshub geopend.
Je kunt bij deze slimme P+R locaties in Amsterdam gratis parkeren als je een (elektrische) fiets reserveert.
Onze redactie is super enthousiast.
Bekijk deze slimme P+R locaties

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 6 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar het centrumgebied van Amsterdam gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.

Over ons

10 Cent Zones

Helaas heeft de gemeente Amsterdam alle parkeerduurbeperkingengebieden opgeheven. Hier geldt vanaf nu het reguliere parkeertarief voor dat gebied.