Waar wilt u parkeren?
PR transferium vu mc Amsterdam
vu amsterdam
Transferium VU MC is gelegen ten zuiden van de rijkweg A10 en is gevestigd in parkeergarage ACTA van het VU complex. Neem op de rijksweg A10 afslag S108-Buitenveldert Amstelveen VUmc en volg het bord P+R P2 VUmc.
P+R VU MC is alleen toegankelijk in het weekeinde. U kunt hier goedkoop parkeren en ook nog goedkoop met het openbaar vervoer naar centrum van Amsterdam als u gebruik maakt van de P+R regeling.
P+R VU Medisch Centrum is een van de P+R Locaties in Amsterdam, waar u goedkoop kunt parkeren als u het centrum van Amsterdam wilt bezoeken.

Tip van de redactie Goedkoper parkeren in Amsterdam

tip parkeren amsterdam
Wordt u gek van de dure parkeertarieven?
ParkBee heeft meer dan 15 locaties in o.a. Centrum, Amstel en Westerpark/Jordaan waar je goedkoop kunt parkeren. Zeker zijn van je plek? Reserveer direct!.
Parkeren kan al vanaf € 1,50 per uur en € 10,- per 24 uur! Je betaalt met deze gratis te downloaden mobiele app.

Hoe werkt het?

1) Zoek je dichtstbijzijnde locatie
2) Vervolgens kun je gratis deze app downloaden
3) Start met goedkoop parkeren!

Openingstijden P+R VUMC

De parkeergarage van het VUmc is 24/7 geopend. Alleen in het weekend (vrij 18.00 uur tot maa 04.00 uur) kunt u gebruik maken van de voordelige P+R-regeling als u tussen 07.00 uur en 22.00 uur de garage binnenrijdt.

Parkeertarieven

Het P+R parkeertarief in het weekend: € 1,- per 24 uur
Als u geen gebruik maakt van de P+R regeling dan gelden de tarieven voor 'normaal´ parkeren : € 1.00 per 18 min., max. dagatrief € 30,00. Lees meer over de P+R regeling.

Openbaar vervoer

Een P+R GVB-kaart voor 1-2 personen naar het centrum kost € 5,00. Voor elk persoon meer tot max. 5 personen per auto betaalt u € 0,90 p.p. extra.

OV naar Centrum Amsterdam

- Metro 51 : Weesperstraat-Waterlooplein-Nieuwmarkt-CS
- Metro : Museumplein-Leidseplein-Dam-CS
- Tram 16/24 : Museumplein-Albert Cuyp-Muntplein-Dam-CS
- Bus 62 : RAI-Amstelstation

Betaalwijze

pin maestro mastercard visa american express

Adres P+R VU

Parkeergarage ACTA
Gustav Mahlerlaan 3004 - 1081 LA Amsterdam. pr amsterdamNB: Controleer altijd zelf de parkeertarieven op de parkeerautomaat! parkeren amsterdam