Parkeergarage ijdock Amsterdam Parkeergarage Interparking IJDock is centraal gelegen op het stadseiland IJDock. Vanuit de parkeergarage is het 10 minuten lopen naar het Centraal Station en ben je in no-time in de Haarlemmerbuurt.
De parkeergarage beschikt over 350 parkeerplekken, waarvan 24 plekken met een elektrisch oplaadpunt. De parkeergarage heeft een Doorrijhoogte van 2,05 meter.

Openingstijden Parkeergarage IJDock Amsterdam

inrijden: 24/7
uitrijden : 24/7

aanbieding goedkoop parkeren

Speciale Actie: Hele dag parkeren vanaf slechts € 15,-

Goedkoop parkeren in parkeergarage IJDock

goedkoop parkeren tip
parkeergarage ij dock amsterdam centrum
Parkeer voordelig bij de nette parkeergarage Interparking IJDock.
Goed bereikbaar en vlakbij Amsterdam Centrum, de Jordaan en de Haarlemmerbuurt. Voor het goedkope tarief dien je vooraf te reserveren. Je parkeert al vanaf 15 euro voor een hele dag!

Regulier Parkeertarieven IJDock

Tijdsduur
Parkeertarief
Per 30 minuten
€ 3,50
Per uur
€ 7,-
Per dag
€ 40,-

Betaalwijze

cash
pin
maestro
mastercard
visa
american express


Over Interparking IJDock

Deze parkeergarage beschikt over voldoende laadpunten voor je elektrische auto, is 24/7 geopend en ligt op het stadseiland IJDock. Direct boven de parkeergarage liggen onder andere Restaurant MOS en het Room Mate Aitana Hotel. Andere bezoekdoelen in de buurt van de parkeergarage IJDock zijn het Anne Frank Huis, de Jordaan en de 9 Straatjes. Binnen 5 minuten loopafstand bevind je je in de Haarlemmerbuurt waar leuke boetiekjes en restaurants zijn gevestigd.

Waar ligt Parkeergarage IJDock Amsterdam

Parkeergarage IJDock is gesitueerd aan de zuidelijke IJ-oever te Amsterdam, gelegen midden in het IJ en grenzend aan de Jordaan. De parkeergarage ligt dichtbij het Paleis van Justitie, het KLPD en het Centraal Station van Amsterdam. Je vind de parkeergarage vrijwel aan het IJ naast het politiebureau. IJDock een prachtig nieuw gedeelte van Amsterdam!
Adres Parkeergarage Interparking IJDock
IJdok 33
1013 MM Amsterdam.
Telefoon: 0900-2357275 (13ct per minuut)
Totaal aantal plaatsen 350
Mindervalidenplaatsen 5
Elektrische oplaadpunten 6
Maximale hoogte 2.05 m
tip parkeren amsterdam havengebouw
Naast de P+R locaties van de Gemeente Amsterdam zijn er ook mobiliteitshubs in Amsterdam. Hier kunt u verder lopen, het openbaar vervoer pakken of een fiets huren. Bij sommige hubs kunt u dan geheel gratis parkeren!
 
NIEUW: Slimme P+R locaties in Amsterdam.
tip gratis parkeren
In Amsterdam zijn mobiliteitshub geopend.
Je kunt bij deze slimme P+R locaties in Amsterdam gratis parkeren als je een (elektrische) fiets reserveert.
Onze redactie is super enthousiast.
Bekijk deze slimme P+R locaties

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 6 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar het centrumgebied van Amsterdam gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.

Over ons

10 Cent Zones

Helaas heeft de gemeente Amsterdam alle parkeerduurbeperkingengebieden opgeheven. Hier geldt vanaf nu het reguliere parkeertarief voor dat gebied.