marie heinekenplein parkeren Parkeren bij het Marie Heinekenplein in Amsterdam? Op straat zijn vrijwel geen parkeergarages. Wel zijn er een aantal parkeergarages in de buurt. Wij geven u advies.

Over het Marie Heinekenplein

Het Heinekenplein staat bekend om de vele gezellige restaurantjes. Daarnaast is aan de achterkant van het plein de Albert Cuyp Markt en de toeristische trekpleister de Heineken Experience.

Waar parkeren op het Heinekenplein?

Op het Heinekenplein zijn geen parkeerplekken op straat. Aan de achterkant van het plein ligt parkeergarage Heinekenplein en iets verderop de nieuw geopende parkeergarage Albert Cuyp.
Vind je het niet erg een stukje te lopen of met het openbaar vervoer te gaan? Dan kun je veel goedkoper parkeren!

Parkeergarage ParkBee Stadhouderskade

Tarief € 4,80 tot € 6,10 per uur

Parkeergarage ParkBee Stadhouderskade ligt ideaal op de stadhouderskade om de hoek van het Marie Heinekenplein. Je loopt zo naar de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark.


Parkeergarage Apcoa Heinekenplein

Tarief € 6,43 per uur

Parkeergarage Heinekenplein ligt in de Pijp.
De parkeergarage ligt achter het Marie Heinekenplein om de hoek van de Heineken Experience.
Parkeertarieven zijn hoog.


tip parkeren amsterdam havengebouw
Naast de P+R locaties van de Gemeente Amsterdam zijn er ook mobiliteitshubs in Amsterdam. Hier kunt u verder lopen, het openbaar vervoer pakken of een fiets huren. Bij sommige hubs kunt u dan geheel gratis parkeren!

 
NIEUW: Slimme P+R locaties in Amsterdam.
tip gratis parkeren
In Amsterdam zijn mobiliteitshub geopend.
Je kunt bij deze slimme P+R locaties in Amsterdam gratis parkeren als je een (elektrische) fiets reserveert.
Onze redactie is super enthousiast.
Bekijk deze slimme P+R locaties

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 6 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar het centrumgebied van Amsterdam gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.

Over ons

10 Cent Zones

Per 5 juni 2022 heft de gemeente Amsterdam helaas alle parkeerduurbeperkingengebieden op. Dat betekent dat helaas veel 10 cent zones verdwijnen. Hier geldt vanaf nu het reguliere parkeertarief voor dat gebied.