Parkeren amsterdam ndsm werf Op het NDSM terrein in Amsterdam Noord geldt betaald parkeren. De tarieven zijn relatief laag. Iets verderop parkeer je gratis. Dit is vanaf de Klaprozenweg.

Festivals op NDSM Werf

Op de NDSM werf vinden veel festivals plaats. Onder andere het DGTL, Drumcode, Encore, Elrow Town, Vrijfest, King Kong, Wicked Jazz Sounds, Awakenings, Hemeltjelief, Over het IJ en Valtifest vinden hier plaats.

Parkeertarieven NDSM Werf Amsterdam Noord

Tijden betaald parkeren NDSM Werf Amsterdam Noord
Parkeertarief
Maandag tm zaterdag van 09.00 - 19.00 uur
€ 1,60 per uur
Zondag 12.00 - 19.00 uur
€ 1,60 per uur

Met de auto naar de NDSM-Werf

Neem op de ring A10 afslag S116 of S118 en volg de borden industrieterrein “Noord 180”.

Tijden betaald parkeren Amsterdam Noord

De tijden verschillen per vergunninggebied. In grote delen van Amsterdam Noord geldt tegenwoordig ook op zondag betaald parkeren.

Let op: kijk voor de exacte tijden en parkeertarieven op de kaart. (controleer altijd de parkeerautomaat)

Openbaar vervoer

Er gaan twee gratis pontjes rechtstreeks naar de NDSM-werf die toegankelijk zijn voor voetgangers en (brom)fietsers.
Vanaf Amsterdam Centraal stap je op bij de meest linker veerpont (“NDSM”). Tijdens spitsuren vertrekt de pont ieder kwartier, daarbuiten om het half uur (45 en 15). Op vrijdag en zaterdag vaart de pont tot 03.00u. Vaartijd is ongeveer 15 minuten.
Vanaf de Westerdoksdijk vaar je in ongeveer 9 minuten naar de NDSM-werf. Van 9.55u tot 15.25 vaart de pont van ma/vr via de Distelweg. Dan bedraagt de vaartijd zo’n 20 minuten.

Wat is er verder te doen?

Op de NDSM werf zijn onder andere het Sailyouway hotel, Hotelboot Tsjerk Hiddes, Hotelboot Mare Marieke, Crane Hotel Faralda, Double Tree Hilton te vinden. Daarnaast zijn restaurant Brookly, de IJ-kantine, Pllekk, de pannenkoekenboot, Pollus Pacific en Brood prima plekken om wat te eten.

Parkeertarieven NDSM Werf Amsterdam Noord

Op onderstaande kaart de parkeertarieven op de NDSM Werf in Amsterdam Noord Meer info klik op de plattegrond of bekijk de kaart op volledig scherm
Let op: De kaart en de tijden zijn indicatief. Voor de exacte parkeertijden en parkeertarieven controleer altijd de parkeerautomaat!

Parkeergarages NDSM Werf

Op de NDSM Werf is het op straat niet altijd veilig. In de avonduren en nacht raden wij u aan te parkeren in een parkeergarage. Onderstaande parkeergarages zijn in de buurt.

Parkeergarage NDSM ParkBee MT Lincolnweg

Tarief € 2,50 per uur

Op de NDSM Werf ligt een zeer goedkope parkeergarage aan de MT Lincolweg. Ideaal voor een bezoek aan een festival, of bijvoorbeeld een van de restaurants.
De parkeertarieven zijn er via ParkBee zéér goedkoop.


Parkeergarage NDSM ParkBee Het Dok

Tarief € 2,50 per uur

Ga je naar de IJ- Hallen, Canninbale Royale, IJver, Restaurnat Brooklyn, Pllek het Noorderlicht of het NDSM Theater? Dan is deze parkeergarage ideaal. Je parkeert hier goedkoop en veilig!


Parkeergarage NDSM ParkBee The Curve

Tarief € 2,50 per uur

The Curve is een veilige parkeergarage bij de NDSM Werf. Van te voren reserveren en je bent gegarandeed van een plekje. Ideaal tijdens evenementen op de NDSM Werf of vanaf hier het pontje naar het centrum nemen.


tip parkeren amsterdam havengebouw
Naast de P+R locaties van de Gemeente Amsterdam zijn er ook mobiliteitshubs in Amsterdam. Hier kunt u verder lopen, het openbaar vervoer pakken of een fiets huren. Bij sommige hubs kunt u dan geheel gratis parkeren!

Parkeergarages NDSM Werf

 
NIEUW: Slimme P+R locaties in Amsterdam.
tip gratis parkeren
In Amsterdam zijn mobiliteitshub geopend.
Je kunt bij deze slimme P+R locaties in Amsterdam gratis parkeren als je een (elektrische) fiets reserveert.
Onze redactie is super enthousiast.
Bekijk deze slimme P+R locaties

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 6 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar het centrumgebied van Amsterdam gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.

Over ons

10 Cent Zones

Helaas heeft de gemeente Amsterdam alle parkeerduurbeperkingengebieden opgeheven. Hier geldt vanaf nu het reguliere parkeertarief voor dat gebied.