Parkbee heeft diverse parkeergarages in Amsterdam Noord.
Wat zijn de tarieven?
Hoe werkt het?
Wat zijn de beste ParkBee parkeergarages?
Wij zetten het voor u op een rijtje.

Parkeergarage ParkBee Amsterdam Tower

Tarief € 1,70 per uur

Parkeergarage De Amsterdam Tower (de Toren) is een prachtige nieuwe parkeergarage onder de Amsterdam Toren op het Overhoeksplein in Amsterdam Noord. De parkeergarage beschikt over een ultramodern parkeersysteem waarbij contactloos betalen tot de mogelijkheden behoort. Via ParkBee parkeer je hier nu met korting!


Parkeergarage NDSM ParkBee MT Lincolnweg

Tarief € 2,50 per uur

Op de NDSM Werf ligt een zeer goedkope parkeergarage aan de MT Lincolweg. Ideaal voor een bezoek aan een festival, of bijvoorbeeld een van de restaurants.
De parkeertarieven zijn er via ParkBee zéér goedkoop.


Parkeergarage NDSM ParkBee Het Dok

Tarief € 2,50 per uur

Ga je naar de IJ- Hallen, Canninbale Royale, IJver, Restaurnat Brooklyn, Pllek het Noorderlicht of het NDSM Theater? Dan is deze parkeergarage ideaal. Je parkeert hier goedkoop en veilig!


Parkeergarage NDSM ParkBee The Curve

Tarief € 2,50 per uur

The Curve is een veilige parkeergarage bij de NDSM Werf. Van te voren reserveren en je bent gegarandeed van een plekje. Ideaal tijdens evenementen op de NDSM Werf of vanaf hier het pontje naar het centrum nemen.


Parkeergarage ParkBee NH Hotel Noord

Tarief € 1,70 per uur

Goedkoop parkeren in Disteldorp in Amsterdam Noord? Het NH hotel heeft parkeerplekken beschibaar. Parkeer nu met Parkbee bij parkeergarage NH Hotel Amsterdam Noord.


tip parkeren amsterdam havengebouw
Naast de P+R locaties van de Gemeente Amsterdam zijn er ook mobiliteitshubs in Amsterdam. Hier kunt u verder lopen, het openbaar vervoer pakken of een fiets huren. Bij sommige hubs kunt u dan geheel gratis parkeren!
NIEUW: Slimme P+R locaties in Amsterdam.
tip gratis parkeren
In Amsterdam zijn mobiliteitshub geopend.
Je kunt bij deze slimme P+R locaties in Amsterdam gratis parkeren als je een (elektrische) fiets reserveert.
Onze redactie is super enthousiast.
Bekijk deze slimme P+R locaties

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 6 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar het centrumgebied van Amsterdam gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.

Over ons

10 Cent Zones

Helaas heeft de gemeente Amsterdam alle parkeerduurbeperkingengebieden opgeheven. Hier geldt vanaf nu het reguliere parkeertarief voor dat gebied.