parkeren amstelstation Het Amstelstation is gelegen in stadsdeel Amsterdam Oost.
Rond het treinstation is de parkeerruimte schaars. Aan de achterkant van het station bevindt zich de Hogeschool van Amsterdam HVA en bedrijventerrein Amstel met oa de Rembrandttoren. Parkeren op straat is direct bij het station op straat lastig. Wel zijn er een aantal parkeergarages in de buurt. U kunt hier relatief goedkoop parkeren.

Goedkoop P+R Parkeren in Amsterdam Oost?

De gemeentelijke P+R's in Amsterdam hanteren een goedkoop parkeertarief. Wel dien je dan altijd met het openbaar vervoer Amsterdam Centrum te bezoeken. Ga je naar Amsterdam Oost dan is onderstaande P+R locatie een goedkope oplossing:

Parkeergarages in de buurt van het Amstelstation

P+R Mobiliteitshub Oostpoort (Slimme P+R)

P+R Amsterdam olympisch stadion

In de Q-Park Oostpoortkun je gratis parkeren als je een fiets huurt via Mobypark. Deze parkeergarage ligt om de hoek van de middenweg in Amsterdam Oost. De parkeertarieven zijn hier sowieso zeer goedkoop. Voor goedkoop parkeren bij deze P+R is het bezoek aan Amsterdam centrum niet verplicht.
Met de fiets ben je zo in het centrum van de stad.


Parkeergarage ParkBee Stephensonstraat

Tarief € 2,20 tot € 4,- per uur

Om het hoekje van de Wibautstraat, het Prins Bernardplein en de RIngdijk vind je deze goekkope ParkBee parkeergarage. De parkeergarage heeft redelijk wat plekken beschikbaar en heeft een beveiligde toegangsdeur.


Parkeergarage ParkBee Amstelgebouw

Tarief € 2,20 tot € 3,70 per uur

Deze nieuw geopende parkeergarage vlakbij het Amstelstation heeft maar liefst 70 plekken. Je parkeert hier echt nog redelijk goedkoop.
Helaas zijn de prijzen de afgelopen tijd wel wat gestegen.


Parkeergarage ParkBee Hotel Casa

Tarief € 2,20 tot € 4,05 per uur

Vlakbij het Amstelstation, oftewel station Amsterdam Amstel ligt hotel Casa. De parkeergarage ligt aan de overkant van de weg bij het Amstelstation en restaurant Dauphine. Ook park Frankendael ligt vrijwel om de hoek.
Je parkeert hier met ParkBee super goedkoop!

Parkeergarage ParkBee Spaces Amstel

Tarief € 2,20 tot € 4,65 per uur

Spaces staat bekend vanwege hun flexibele kantoorruimtes.
Je kunt er via ParkBee nu ook een parkeerplek reserveren.
Ideaal voor bijvoorbeeld een bezoek aan restaurant Dauphine of aan de Wibautstaat of Weesperzijde.


tip parkeren amsterdam havengebouw
Naast de P+R locaties van de Gemeente Amsterdam zijn er ook mobiliteitshubs in Amsterdam. Hier kunt u verder lopen, het openbaar vervoer pakken of een fiets huren. Bij sommige hubs kunt u dan geheel gratis parkeren!
 
NIEUW: Slimme P+R locaties in Amsterdam.
tip gratis parkeren
In Amsterdam zijn mobiliteitshub geopend.
Je kunt bij deze slimme P+R locaties in Amsterdam gratis parkeren als je een (elektrische) fiets reserveert.
Onze redactie is super enthousiast.
Bekijk deze slimme P+R locaties

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 6 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar het centrumgebied van Amsterdam gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.

Over ons

10 Cent Zones

Helaas heeft de gemeente Amsterdam alle parkeerduurbeperkingengebieden opgeheven. Hier geldt vanaf nu het reguliere parkeertarief voor dat gebied.