Parkeren Sportpark Driebrugpad Parkeren op het Driebrugpad bij sportcomplex drieburg? Hier geldt een zogenaamde 10 cent parkeerzone. Vanaf juni 2022 geldt er geen maximale parkeerduur meer. Op sportpark Drieburg zijn 13 x voetbalvelden, 2 x cricketvelden, 7 x tennisbanen, Korfbalveld en een Minikorfbalveld.

Welke verenigingen spelen er?

Voerbalclub De Meer, DVVA, Jos Watergraafsmeer, AVV FIT en AFC Taba.
Korfbalvereniging AW.DTV
Dosti Cricket Club .
De Meer Tennis en Tennisvereniging Amsterdam.

Goedkoop P+R Parkeren in Amsterdam Oost?

De gemeentelijke P+R's in Amsterdam hanteren een goedkoop parkeertarief. Wel dien je dan altijd met het openbaar vervoer Amsterdam Centrum te bezoeken. Ga je naar Amsterdam Oost dan is onderstaande P+R locatie een goedkope oplossing:

Waar parkeren bij sportpark Drieburg

Het sportpark heeft een grote eigen parkeerplaats. Het kan er in de weekeinden en tijdens sportevenementen wel druk zijn! Je vindt de parkeerplekken aan het einde van de Fizeaustraat op de Kruislaan en op het Drie Burgpad.

Wat zijn de kosten?

Wanneer parkeren
Parkeertarief
Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur
€0,10 per uur

Plattegrond Sportpark Drieburg

P+R Mobiliteitshub Oostpoort (Slimme P+R)

P+R Amsterdam olympisch stadion

In de Q-Park Oostpoortkun je gratis parkeren als je een fiets huurt via Mobypark. Deze parkeergarage ligt om de hoek van de middenweg in Amsterdam Oost. De parkeertarieven zijn hier sowieso zeer goedkoop. Voor goedkoop parkeren bij deze P+R is het bezoek aan Amsterdam centrum niet verplicht.
Met de fiets ben je zo in het centrum van de stad.


tip parkeren amsterdam havengebouw
Naast de P+R locaties van de Gemeente Amsterdam zijn er ook mobiliteitshubs in Amsterdam. Hier kunt u verder lopen, het openbaar vervoer pakken of een fiets huren. Bij sommige hubs kunt u dan geheel gratis parkeren!
 
NIEUW: Slimme P+R locaties in Amsterdam.
tip gratis parkeren
In Amsterdam zijn mobiliteitshub geopend.
Je kunt bij deze slimme P+R locaties in Amsterdam gratis parkeren als je een (elektrische) fiets reserveert.
Onze redactie is super enthousiast.
Bekijk deze slimme P+R locaties

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 6 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar het centrumgebied van Amsterdam gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.

Over ons

10 Cent Zones

Helaas heeft de gemeente Amsterdam alle parkeerduurbeperkingengebieden opgeheven. Hier geldt vanaf nu het reguliere parkeertarief voor dat gebied.