Parkeren Sportpark Middenmeer Ga je naar Sportpark Middenmeer. Wil je weten waar te parkeren en wat de parkeertarieven zijn. Wij geven je meer informatie.

Wat is er allemaal op sportpark Middenmeer?

Sportpark middenmeer is gelegen midden in de Amsterdamse Watergraafsmeer. er zijn 22 voetbalvelden, 6 honk-en softbalvelden, 9 tennisbanen, 2 jeu de boulesbanen en een Lacrosse veld. Het bekendste is de Jaap Eden Schaatsbaan.

Maximale parkeerduur

Voorheen was er een maximale parkeerduur van 4 uur. Vanaf juni 2022 is er geen parkeerduurbeperking meer. Je kunt hier dus onbeperkt parkeren.

Waar parkeren op sportpark Middenmeer?

Aan de radioweg is een grote parkeergelegenheid. Dit is gelegen naast de Jaap Eden Schaatsbaan.

Parkeertarief Sport park Middenmeer

Wanneer parkeren
Parkeertarief
Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur
€ 3,50 per uur

Plattegrond Sportpark Middenmeer

P+R Mobiliteitshub Oostpoort (Slimme P+R)

P+R Amsterdam olympisch stadion

In de Q-Park Oostpoortkun je gratis parkeren als je een fiets huurt via Mobypark. Deze parkeergarage ligt om de hoek van de middenweg in Amsterdam Oost. De parkeertarieven zijn hier sowieso zeer goedkoop. Voor goedkoop parkeren bij deze P+R is het bezoek aan Amsterdam centrum niet verplicht.
Met de fiets ben je zo in het centrum van de stad.


tip parkeren amsterdam havengebouw
Naast de P+R locaties van de Gemeente Amsterdam zijn er ook mobiliteitshubs in Amsterdam. Hier kunt u verder lopen, het openbaar vervoer pakken of een fiets huren. Bij sommige hubs kunt u dan geheel gratis parkeren!
 
NIEUW: Slimme P+R locaties in Amsterdam.
tip gratis parkeren
In Amsterdam zijn mobiliteitshub geopend.
Je kunt bij deze slimme P+R locaties in Amsterdam gratis parkeren als je een (elektrische) fiets reserveert.
Onze redactie is super enthousiast.
Bekijk deze slimme P+R locaties

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 6 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar het centrumgebied van Amsterdam gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.

Over ons

10 Cent Zones

Helaas heeft de gemeente Amsterdam alle parkeerduurbeperkingengebieden opgeheven. Hier geldt vanaf nu het reguliere parkeertarief voor dat gebied.