Parkeergarage parkbee weesperzijde amsterdam oost
Open: 24/7 geopend
parkbee parkeergarage
Goedkoop parkeren aan de Amstel? Het kan bij Parkeergarage Weesperzijde gelegen aan de Weesperzijde. De parkeergarage is gelegen om de hoek bij cafe restaurant Hesp en de Berlagebrug. IOOk Ideaal voor een bezoek aan bv restaurant Rijsel of de Drovers Dog. Zelfs cafe restaurant de ijsbreker, de Amstelhaven en La Rive zijn per voet prima bereikbaar. Een leuke wandeling langs de Amstel! Je kunt van te voren al een plekje reserveren voor Parkeergarage ParkBee Weesperzijde . Zo heb je dus gegarandeerd plaats!

HELAAS is deze parkeergarage GESLOTEN.

Wij adviseren u Parkeergarage ParkBee Spaces Amstel.
Deze is op 5 minuten lopen

Parkeertarieven Parkeergarage ParkBee Weesperzijde

Wanneer parkeren
Parkeertarief
Parkeertarief
Uurtarief: € 2,40 in daluren en € 4,80 in piekuren (08:00 - 20:00uur)
Maximale dagtarief
€ 25,20 per 24 uur
Let op: Openingstijden en parkeertarieven van ParkBee garages veranderen regelmatig. Klik op de onderstaande reserveer button om actuele prijs te zien.

Hoe werkt het reserveren?

Na het maken van je reservering ontvang je een bevestigingsmail. Deze mail bevat een link waarmee je kunt parkeren.
Gebruik de link in de mail om de slagbomen te openen bij het in- en uitrijden. Je kunt binnen je gereserveerde tijd zo vaak in- en uitrijden als je wilt. Als je langer blijft kun je de extra tijd via je mobiel betalen.
Annuleren en wijzigen kan tot 1 uur van te voren.

Parkeertarieven Amsterdam Weesperzijde

Parkeertarieven Amsterdam Weesperzijde

🚗 Tarief op straat: € 6,50
🕰 Wanneer betalen? Maandag tm zaterdag 09 - 24 uur

Goedkoop P+R Parkeren in Amsterdam Oost?

De gemeentelijke P+R's in Amsterdam hanteren een goedkoop parkeertarief. Wel dien je dan altijd met het openbaar vervoer Amsterdam Centrum te bezoeken. Ga je naar Amsterdam Oost dan is onderstaande P+R locatie een goedkope oplossing:

Waar parkeren aan de Amstel?

Aan de Amstel is het vaak druk. Er zijn parkeerplekken rondom de Weesperzijde. In zijstraten heeft u wat meer kans dan aan de Amstel zelf. De vele parkeergarages in de buurt zijn goedkoper en veiliger!

Waar ligt Parkeergarage ParkBee Weesperzijde ?

Om d ehoek van de Berlagebrug, langs het roeicentrum rijden. Je ziet de parkeergarage aan de rechterkant (aan de Amstel). Iets voor Cafe Restaurant Hesp.

Adres Parkeergarage ParkBee Weesperzijde

Doorrijhoogte: 2,15 meter
Adres: Weesperzijde 143
Zonenummer: 26944

Parkeergarages en Parkeerterreinen Weesperzijde

tip parkeren amsterdam havengebouw
Naast de P+R locaties van de Gemeente Amsterdam zijn er ook mobiliteitshubs in Amsterdam. Hier kunt u verder lopen, het openbaar vervoer pakken of een fiets huren. Bij sommige hubs kunt u dan geheel gratis parkeren!

NIEUW: Slimme P+R locaties in Amsterdam.
tip gratis parkeren
In Amsterdam zijn mobiliteitshub geopend.
Je kunt bij deze slimme P+R locaties in Amsterdam gratis parkeren als je een (elektrische) fiets reserveert.
Onze redactie is super enthousiast.
Bekijk deze slimme P+R locaties

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 6 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar het centrumgebied van Amsterdam gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.

Over ons

10 Cent Zones

Per 5 juni 2022 heft de gemeente Amsterdam helaas alle parkeerduurbeperkingengebieden op. Dat betekent dat helaas veel 10 cent zones verdwijnen. Hier geldt vanaf nu het reguliere parkeertarief voor dat gebied.