parkeren sail
SAIL Amsterdam vindt plaats tussen 19 en 23 augustus op en rond het Amsterdamse IJ en is gratis toegankelijk voor het publiek.
Het festivalgebied strekt zich uit vanaf de oostzijde van het Centraal Station tot de verbindingsdam in Zeeburg en vanaf de De Ruyterkade tot de motorwal in Noord. Het terrein is goed te voet te bereiken vanaf het NS Centraalstation, via de Piet-Heinkade naar het KNSM-eiland, Java-eiland en Amsterdam Noord.

Parkeren tijdens Sail Amsterdam

gratis parkeeradvies
Wilt u SAIL 2015 bezoeken dan moet u rekening houden met drukte op de wegen én volle parkeervoorzieningen. Parkeren in de buurt van het festivalterrein is onmogelijk. Daarom wordt u geadviseerd met het openbaar vervoer naar de stad te komen of uw auto parkeren op één van de zeven P+R-terreinen aan de rand van de stad. Meer weten over P+R? Kijk op P+R Transferium Amsterdam.

Komt u met het openbaar vervoer dan kunt u vanaf het NS Centraalstation goed te voet naar het festival-gebied. Wilt u toch in de buurt van het festivalterrein parkeren dan bieden de volgende nabijgelegen parkeergarages mogelijkheden dat te doen :
- Parkeergarage Oosterdok - Oosterdokskade 3 - 1011 AD Amsterdam
- Piet Hein Garage - Piet Heinkade 59 - 1019 GM Amsterdam

Voor meer informatie over parkeergarages, kijk op : Overzicht parkeergarages Amsterdam. sail

Meer informatie

Gemeente Amsterdam heeft alle SAIL-bereikbaarheidsinformatie overzichtelijk weergegeven op https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/nieuws/2015/bereikbaarheid-sail/

Nieuws

Vanaf 14 april 2019 heeft de Gemeente Amsterdam de parkeertarieven verhoogd.

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 1 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar Amsterdam Centrum gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.