Het openingsfestival van het culturele seizoen vindt elk jaar plaats in het laatste weekend van augustus in de binnenstad van Amsterdam. In de theaters, musea en andere locaties treden meer dan 2.000 artiesten op. De hoofdpodia zijn op het Museumplein, Het Leidseplein en in het Vondelpark. De tradionele boekenmarkt en informatiestands vindt u op de wandelroute naar de hoofdpodia.

Parkeren tijdens de Uitmarkt

parkeren uitmarkt
Omdat Amsterdam een bezoekersaantal van meer dan 500.000 verwacht, is parkeren in het Uitmarktgebied is niet toegestaan. Verwacht wordt dat in gehele gebied binnen de ring A10 parkeercapaciteit zeer schaars zal zijn.
gratis parkeeradvies
Waar parkeren tijdens de Uitmarkt Bezoekers wordt aangeraden met openbaar vervoer naar Amsterdam te komen of gebruik te maken van een van de P+R parkeerlocaties rond Amsterdam. Komt u met openbaar vervoer houdt er dan rekening dat er aan het einde van iedere Uitmarktdag grote vertragingen kunnen optreden bij vertrek uit Amsterdam.

Nieuws

Vanaf 14 april 2019 heeft de Gemeente Amsterdam de parkeertarieven verhoogd.

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 1 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar Amsterdam Centrum gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.