Lekker Shoppen in Villa Arena in Amsterdam. Je kunt er prima parkeren. Villa Arena heeft maar liefst 2500 parkeerplekken beschikbaar in de eigen parkeergarage.

Goedkoop Alternatief

Vlakbij Villa Arena ligt deze parkeergarage.

Parkeertarieven Villa Arena

Eerste 24 minuten: € 1,00
Vervolgens per 25 minuten: € 1,00
Dagtarief (maximaal): € 24,50
Verloren kaart per dag(deel): € 24,50

Parkeerplekken rondom de Villa Arena

Parkeergarage Villa Arena

Volg de borden P4 en P5 voor parkeren bij Villa Arena. De doorrijhoogte is maximaal 2,00 (P5) en 1,90 (P4) meter hoog. Heeft u een hoger voertuig dan kunt u het beste in P1 parkeren. De toegang tot parkeergarage Villa Arena P4 is alleen geopend tijdens openingstijden van Woonmall Villa ArenA. Uitrijden kan 24 uur per dag.

Adres Villa Arena Amsterdam

Parkeren tijden evenementen

Tijdens evenementen is een evenemententarief in Villa Arena van toepassing. Let op: wel éérst de evenemententoets indrukken.Wilt u het gewone tarief betalen, dan gebruikt u de evenemententoets niet.

Evenementen Parkeertarieven


Evenemententarief voetbal: € 12,00
Evenemententarief concerten: € 12,00

Let Op

Wanneer evenementen plaatsvinden op een tijdstip dat de winkels geopend zijn, wordt de mogelijkheid geboden tot 22:00 uur tegen het geldende parkeertarief of het evenemententarief af te rekenen. Na 22:00 uur afrekenen is alleen tegen het vaste evenementtarief mogelijk. Alle winkels zijn namelijk na 22:00 uur gesloten, parkeergebouwen Amsterdam gaat er dan ook van uit dat alleen evenementbezoekers nog in het gebied aanwezig zullen zijn.

Nieuws

Vanaf 14 april 2019 heeft de Gemeente Amsterdam de parkeertarieven verhoogd.

P+R Parkeren is Goedkoop parkeren in Amsterdam

Betaal slechts v.a. 1 euro per 24 uur voor parkeren als je met het openbaar vervoer naar Amsterdam Centrum gaat.
Lees meer op: P+R Amsterdam

Informatie Parkeren

Deze site geeft informatie over parkeren in Amsterdam. De site is informatief bedoeld. U dient altijd op de parkeerautomaat te controleren of de informatie nog up to date is. De site is particulier initiatief en wordt niet door de gemeente beheerd. Mocht er iets niets kloppen op de site dan mag u altijd contact opnemen.